_________________ zmienilem avatarek bo juz cenzor nie miesza..........
wiec poprzedni byl nie na miejscu.......
Marcel [Usunięty]
Wysłany: 2010-03-08, 11:08
gimbus jest moim faworytem
Ja dlatego ruszam na poznym zielonym, bo juz mialem pare takich historii jak pani JESZCZE na swoim poznym czerwonym pokonywala skrzyzowanie - i chyba tylko sila woli 3 pierwsze samochody JAKOS stanely przed Pania.... (ja bym w srodku,lewa strone zaslanial duzy suv - stanalem tylko dlatego, ze zobaczylem ze ten suv dal gwaltownie po hamulcach --- a zza niego wyleciala spokojnie pani. ona nawet nie pedzila, spokojnie sobie przejechala...
[ Dodano: 2010-03-08, 11:12 ]
i nie wiem czy ja to dobrze odbieram - ale tam jest chyba fotoradar co cyka zdjecia takim delikwentom z tylca...
Rok Produkcji: 2006
Silnik: 2.2 crd
Imię: miecio Pomógł: 6 razy Dołączył: 21 Cze 2009 Posty: 1979 Skąd: krakow
Wysłany: 2010-03-09, 22:22
bell............ zadek! no no!!...... widzialem swietna kompilacje zimowych historyjjji no ale nie skopiowalem linka.....jak mi sie znajdzie to zapodam
_________________ zmienilem avatarek bo juz cenzor nie miesza..........
wiec poprzedni byl nie na miejscu.......
Rok Produkcji: 2003
Silnik: 2,2 CRD
Imię: Adam Pomógł: 7 razy Dołączył: 05 Lip 2009 Posty: 2109 Skąd: Legnica
Wysłany: 2010-03-09, 22:25
RADEK1962 napisał/a:
Sceny kaskaderskie.
Wczoraj na skrzyżowaniu przy sklepie castorama, jakiś volkswgen uderzył w bok minivana tak mocno, że przewrócił go na bok. Działo się to na minuty przed moim przyjazdem , ale ponieważ stało tam już kilka samochodów , to ja szybko opuściłem miejsce wypadku
Wysłany: 2010-03-10, 17:43
Popełniłem przestępstwo nie pomagając ofiarom wypadku, a Ty mnie nie potępiasz.
Dla jasności , to spieszyło mi się, a wiedziałem , że jak przyjedzie policja i straż pożarna, to zablokują całe skrzyżowanie , a ja będę tam kwitł kilka godzin.
Odbierałem wtedy koszulki klubowe i chciałem szybko w domu zobaczyć efekt wykonanych koszulek.
Wysłany: 2010-03-10, 17:48
Są śliczne, i czekają na prezentację na najbliższym Spocie wiosennym.
Przy okazji kolejny raz dziękuję osobie, która mi przygotowała naklejki na koszulki.
Imię: Mariusz
Wysłany: 2010-05-01, 19:24
adames,
Art. 162. KK
§ 1. Kto człowiekowi znajdującemu się w położeniu grożącym bezpośrednim niebezpieczeństwem utraty życia albo ciężkiego uszczerbku na zdrowiu nie udziela pomocy, mogąc jej udzielić bez narażenia siebie lub innej osoby na niebezpieczeństwo utraty życia albo ciężkiego uszczerbku na zdrowiu, podlega karze pozbawienia wolności do lat 3.
Takie tam moje zboczenie zawodowe